1.12.2022 – TEKMAR 2022: 330 PÅMELDTE TIL FRISTEN! VI HAR PLASS TIL CA 20 TIL OG PÅMELDING STÅR ÅPEN UT FREDAG FOR ETTERNØLERE…FØRST TIL MØLLA…OG VELKOMMEN TIL TEKMAR 2022 i NESTE UKE!

Årets TEKMAR arrangeres i Trondheim 6. og 7. desember med tittelen «Selvransakelse i lakseoppdrett – full fart med bremsene på i nye 20 år? Hvordan lytte til laksens behov og drive innovasjoner med klassisk og digital havbruksteknologi for å produsere flere kilo laks?».

Vi er glade for å kunne presentere det komplette program for årets TEKMAR, som med gode foredragsholdere belyser utfordring nr. 1. – hvordan produsere flere kilo laks! En fin mix av deltagere står på lista, både nye og gamle, og med over 70 % industrideltagelse, hvorav bl.a. 15 oppdrettsselskaper så langt er representert. Under/etter TEKMAR 2022 er det 3 halearrangementer (for detaljer se TEKMAR programmet): Halearrangement 1: TEKMAR Studentarrangement: Brohode Havbruk 2050 inviterer studenter og bedrifter til mingling og speed dating tirsdag 6.12. kl. 17:45 – 19:00, påmelding: bksnorge.no. Halearrangement 2: Presentasjon av Klimafotavtrykksanalysen for laks ved SINTEF Ocean onsdag 7.12. kl 14-16 i SeeSalmon auditoriet. Halearrangement 3: Demonstrasjon & diskusjon om digitalisering i akvakultur i HAVOPERA ved SINTEF Ocean, Sealab. Halearrangement 4: Frøy, Moen Marin, Marin Design, SSR og SINTEF Ocean inviterer til seminar om beredskap i havbruksnæringen onsdag 7.12. kl. 14:30 -16:30 hos SINTEF Sealab, Brattørkaia 17C, påmelding: www.sintef.no.

For program/bakgrunn og påmelding til TEKMAR og evt. bestilling av liten stand, se menyen øverst.

Påmeldingsfrist er 30. nov., så sikre deg plass på Norges ledende innovasjonsrettede laksekonferanse ved å melde deg på idag!