18.8.22 Sett av 6.-7. desember for jubileums-TEKMAR!

I år arrangeres TEKMAR nr. 20 i rekken, og vi satser på fullt hus på jubileumskonferansen!

Forberedelsene til et tidsaktuelt program i god TEKMAR-ånd er godt i gang. TEKMAR skal gjennomføres på samme lest som tidligere år, med dagsaktuelle foredrag, spennende foredragsholdere og gullappseanser som legger opp til  diskusjon og innovasjon rundt bordene. Det blir også i år mulighet for stander og markedsføring i mingleområdet utenfor konferansesalen. De siste årene har vi  samlet inntil 400 deltakere, hvorav ca 80% er fra industrien. Det kan være muligheter for å ha halearrangement i forlengelsen av dag 2. 

 

Påmelding til konferansen og bestilling av standplass blir åpnet ca 1. september. 

Meld deg på nyhetsbrevet for å få TEKMAR-informasjon fortløpende på epost. 

 

Vi ønsker alle velkommen til Norges ledende innovasjonsrettede laksekonferanse!