02.11.2021 Statssekretæren åpner TEKMAR 2021. Nærmere 150 påmeldte en måned før konferansestart.

Statssekretær Kristina Hansen (Ap), Nærings- og fiskeridepartementet, åpner årets TEKMAR-konferanse. Foredraget har tittelen Valg av kurs for norsk laks frem mot 2030. Vi er spent på å høre tankene til den nye regjeringen om veien videre for laksenæringen i Norge.

I tillegg til statssekretæren har flere foredragsholdere blitt bekreftet denne uka, og TEKMAR 2021 vil inneholde mye konkret fagstoff som er relevant for alle deler av matfisknæringen. Sjekk ut det oppdaterte programmet her.

Det er snart 150 påmeldte deltakere til TEKMAR 2021, og over 20 bedrifter har booket standplass. Det er fortsatt ledig plass til både deltakere og bedrifter, meld deg på her.

I ukene frem mot konferansen vil vi sende ut nyhetsbrev der vi trekker frem noe av det faglige innholdet i TEKMAR 2021, meld deg på nyhetsbrevet for oppdatert informasjon.