30.11.2018 – TEKMAR 2018 I RUTE. OVER 370 PÅMELDTE OG STRAKS KLAR FOR AVGANG! PÅMELDING TIL 3 HALEARRANGEMENTER FRA PATENTSTYRET, BÆREKRAFTSPORTALEN OG SJØFARTSDIREKTORATET ER ÅPNET (MER INFORMASJON NEDENFOR).

Da er det kun få dager igjen før TEKMAR 2018 kaster loss! Programmet har gått i trykken, og arbeidet med bordplasseringen er i gang! Vi gleder oss til innovative dager i neste uke!

Vi har nå gleden av å presentere programmet for TEKMAR 2018! Vi er spesielt glade for å kunne ønske Statssekretær Roy Angelvik velkommen for å åpne Norges ledende, innovasjonsrettede laksekonferanse! Alt tegner til at det vil bli et arrangement i god, klassisk TEKMAR ånd! Årets fane: «FISKEVELFERD 2.0 – tid for økonomisk lønnsomhet på biologisk akseptable premisser» berører alle som ønsker å være med på å ta laksenæringa et skritt videre!

Se programmet for TEKMAR 2018 her. Om du ønsker å sikre deg et av de 400 setene på årets konferanse: meld deg på her. Mer informasjon om årets TEKMAR, inkludert halerarrangementer fra Patentstyret, Sjøfartsdirektoratet og Bærekraftsportalen, finner du nedenfor!