13.11.2018 – TEKMAR 2018 i RUTE. OVER 300 PÅMELDTE, OG IKKE VENT MED Å MELDE DEG PÅ OM DU VIL SIKRE DEG ET AV DE 400 SETENE! PÅMELDING TIL 3 HALEARRANGEMENTER FRA PATENTSTYRET, BÆREKRAFTSPORTALEN OG SJØFARTSDIREKTORATET ER ÅPNET (MER INFORMASJON NEDENFOR).

Vi har nå gleden av å presentere programmet for TEKMAR 2018! Vi er spesielt glade for å kunne ønske Fiskeriminister Harald Tom Nesvik velkommen for å åpne Norges ledende, innovasjonsrettede laksekonferanse! En måned før avgang har vi passert 250 påmeldte, og alle stander er solgt ut, så alt tegner til at det vil bli et arrangement i god, klassisk TEKMAR ånd! Årets fane: «FISKEVELFERD 2.0 – tid for økonomisk lønnsomhet på biologisk akseptable premisser» berører alle som ønsker å være med på å ta laksenæringa et skritt videre!

Last ned programmet for TEKMAR her. Om du ønsker å sikre deg et av de 400 setene på årets konferanse: meld deg på her. Mer informasjon om årets TEKMAR, inkludert halerarrangementer fra Patentstyret, Sjøfartsdirektoratet og Bærekraftsportalen, finner du nedenfor!