1.12.2017 TEKMAR 15-ÅRS JUBILEUM = NY DELTAGERREKORD OG PÅMELDING STENGT!! STRAKS KLAR FOR AVGANG MED OVER 400 OMBORD!

TEKMAR 2017 er i ferd med å fylles opp!  Per tid har vi passert 400 påmeldte. Påmeldingen er nå stengt. Om du ønsker å sette deg på venteliste, så kan du gjøre det her. Vi vil ta opp dialog med interessenter basert på denne lista, og tilby plass i den grad det finnes ledige seter, fram mot arrangementet går av stabelen, tirsdag 5. og onsdag 6. des.

Link til venteliste. 

Alt ligger til rette for at vi skal få gode bordinndelinger og diskusjoner. Det er over 80 % industrideltagelse, med en god mix både av aktører som har vært lenge i havbruksnæringen, ispedd spennende nye deltagere. TEKMAR nr. 15 skal oppfylle sin misjon: sette fokus på dagens utfordringer og morgendagens løsninger for sjøbasert lakseoppdrett – og bidra til innovasjon i havbruk! I figuren nedenfor ser du deltagerne sortert i ulike kategorier!

Vi gleder oss til spennende og innovative dager i Trondheim i neste uke!

fordeling2016