17.11.2017 FORELØPIG TEKMAR-PROGRAM LANSERES – OVER 350 PÅMELDTE SÅ LANGT – KUN FÅ PLASSER IGJEN!

Det foreløpige programmet for 15-års JUBILEUMSKONFERANSEN TEKMAR 2017 er nå tilgjengelig her!  Vi er glad for at Statssekretær Roy Angelvik åpner årets TEKMAR, Norges ledende innovasjonsrettede laksekonferanse. Nå er det over 350 påmeldte og kun få plasser igjen – så ikke nøl med å melde deg på om du vil sikre deg stol på TEKMAR 2017!  Vi ønsker velkommen til de 42 standene i mingleområdet, som vil skape ekstra fine rammer rundt årets arrangement. For halearrangement se lenger ned i teksten og under aktuelt.

I kjent TEKMAR-ånd vil vi skape en «smeltedigel», med blanding både av aktører som er i næringen, og aktører som mener de har noe nytt å bidra med inn i næringen.  Sist år var industriandelen nærmere 80 %, og vi har tro på at også TEKMAR nr. 15 blir et «must» for de som vil oppdateres på dagens utfordringer og morgendagens løsninger innen sjøbasert lakseoppdrett!  Ved et 15-års jubileum, og i en tid med stor dynamikk i laksenæringen, har vi i år valgt å se hvor kunnskap, spilleregler og teknologier vil peke retning for lakseoppdrettet de neste 15 årene. Hvilke utfordringer og muligheter vil dukke opp? Hvilke innovasjoner åpnes det for i et 15 års perspektiv? Hvem bringer fram de nye løsningene?

Sesjonstema for TEKMAR 2017:

Jubileumssesjon 1: Velkommen og motivasjon
Jubileumssesjon 2: Konturene av morgendagens produksjonslinje for 5 kg’s laks – hvilke og hvordan skal teknologier settes sammen for forutsigbar produksjon?
Jubileumssesjon 3: Kutte produksjonstid og drive fram innovasjoner – spilleregler og overganger av betydning for lakseoppdrett de neste 15 år!
Jubileumssesjon 4: Rom for samarbeid

TEKMAR ledes av SINTEF Ocean, og understøttes av Sjømat Norge, Norsk Industri, FHF, Norske Maritime Eksportører, NCE Aquaculture, samt NCE Aquatech Cluster.  I 2016 samlet vi over 380 deltagere til spennende diskusjoner rundt de runde bordene.

Påmelding til TEKMAR 2017 kan du gjøre her. (Priser: kr. 1550,- per dag og kr. 1000,- for middag (eks. mva.)). Samtlige standplasser i utstillingsområdet er nå utsolgt!

Som tidligere år vil det være mulig å delta på etterarrangement, TEKMAR-tails, i forlengelsen av TEKMAR:

  • Sjøfartsdirektoratet arrangerer miniseminar 6. desember kl 14-16 på Clarion: Sikkerhetsstyring og kvalifikasjoner for mindre skip – med mål om å forebygge ulykker og uønskede hendelser (egen påmelding her).
  • Det annonserte miniseminaret i regi av Storby marin den 6. desember utgår.
  • SINTEF Ocean arrangerer også konferansen Klimamarin 2017 den 7. desember, se klimamarin.no for mer informasjon.

Det vil også kunne komme andre halearrangementer som vil bli gjort kjent på www.tekmar.no.